La nostra història

La nostra empresa, fundada el 1995

La nostra empresa, fundada el 1995
BIO NUTRICIÓ va néixer en una escola de negocis; on un grup d'estudiants va presentar un projecte de final de carrera que tenia com a objectiu principal assegurar la confiança dels clients en una fàbrica, tant en la qualitat, com en el procés de producció i en la seva honradesa i transparència. Al mateix temps, es proposava ajudar a tots els nostres consumidors finals a disposar d'una alimentació més sana i honesta, garantida mitjançant un procés responsable que aportés fiabilitat al consumidor i a tota la cadena alimentària. Aquesta filosofia sempre ha estat present en el nostre esforç per oferir, dia a dia, el millor producte al millor preu, juntament amb aquelles innovacions que hi contribueixin. La senzillesa del nostre procés és el que avala la nostra feina. Així, una petita fàbrica de Vic des d'on s'alimentaven 2.000 vaques va passar a alimentar-ne 15.000 el 2010 i 20.000 al 2013.
Per nosaltres, la salut dels animals i el producte que arriba a la granja han de ser d'una qualitat extrema i és així com aportem valor als nostres clients, on el preu juga un paper bàsic, ja que sabem que la seva rendibilitat depèn en gran part del nostre producte.

.

Filosofía

A

Control de qualitat

Bionutrició porta un rigorós control de qualitat, mitjançant una empresa d'auditoria externa que ens analitza totes les matèries primeres i també el producte acabat tinguen el TP-12.584 de traçabilitat de pinsos, per poder demostrar el nostre compromís amb la feina ben feta.

B

Seguiment del procés

Els nostres treballadors, segueixen tot el procès del principi fins a l'entrega al client per poder garantir el millor servei en tot el procés per als nostres clients.

C

Pesatge dels cereals, correctors i minerals

El nostre procediment és prefabricar els pinsos  segons les necessitats de cada ramaderia, aquest procés consta en fer el pesatge de forma individual de cada cereal i mineral, per així donar la seguretat que cada producte finalitzat te el pes exacte. En el procés de fabricació i abans d'entregar- lo al client, es procedeix al pesatge total en una bàscula homologada per la generalitat, per tal de què el client tingui la conformitat del pes final, entregant aquesta informació juntament amb la resta de documents al ramader.

D

Finançament adequat

Ens adaptem a les necessitats de cada client per facilitar de la millor manera la forma de pagament.

Equip Humà

Bionutrició S.L.© 2012 | tots els drets reservats catfrenchcat